Nr oferty: StPr/25/11794Dodane przez: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
| Warunki pracy i płacy | |
| Miejsce pracy: | Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie |
| : | 1. nadzorowanie pracy kuchni pod względem wykorzystanie produktów zgodnie z jadłospisem i sztuką kulinarną, estetyki i ilości wydawanych posiłków, prawidłowości przechowywania posiłków, 2. opracowywanie dekadowych jadłospisów z uwzględnieniem różnorodności gatunku i rodzaju artykułów, 3. w ramach potrzeb opracowywanie harmonogramu pracy pracowników kuchni, zgodnie z obowiązującą normą czasu pracy w danych okresie rozliczeniowym, 4. zamawianie od dostawców zgodnie z zawartą umową, artykułów żywnościowych, 5. codzienne sporządzanie zestawienia produktów żywnościowych wydanych z magazynu(raport żywieniowy) z uwzględnieniem stanu wychowanków i zgłoszonych osób żywionych w placówkach, 6. obliczanie dziennej stawki żywieniowej, 7. Sporządzanie sprawozdania z miesięcznego rozliczenia ilościowo-wartościowego z przyjętych i wydanych produktów żywnościowych, 8. planowanie i wydawanie żywienia do placówek, zgodnie z gospodarką żywieniową. |
| Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
| Wymiar etatu: | 1 |
| Zmianowość: | jedna zmiana |
| Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
| Data rozpoczęcia: | 02.01.2026 |
| : | od 5 200 PLN |
| System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
| Dane pracodawcy: | |
| Pracodawca: | ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 |
| Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
| Adres: | Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie |
| Osoba do kontaktu: | |
| Numer telefonu: | 501 927 559 |
| E-mail: | [email protected] |
| Język aplikacji: | polski |
| Wymagane dokumenty: | CV |
| Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |
|